Anatomia mitu - Jaskułowski, Krzysztof (1972- ).; Čolović, Ivan (1938- ). (2003)
Recenzja książki: Polityka symboli : eseje o antropologii politycznej / Iwan Čolović ; tłumaczyła Magdalena Petryńska. Kraków, 2001.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.