"Dostęp do Ojca" u św. Ignacego Antiocheńskiego / Robin Darling Young ; tł. Lucjan Balter. - Young, Robin Darling (1951- )
1. Odniesienie Ojca do Syna. 2. Zespolenie między Ojcem a Kościołem. 3. Dostęp do Boga.