Kościół świętej Brygidy. Elewacja wschodnia - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia kościół świętej Brygidy, widok od strony wschodniej.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk