Gdańsk - Jelitkowo Ośrodek Wypoczynkowy "Rzemieślnik" / fot. M. Raczkowski. - Raczkowski, Mirosław (1927-2020) (Krajowa Agencja Wydawnicza, RSW Prasa-Książka-Ruch, 1974)
Przedstawia ośrodek wypoczynkowy "Rzemieślnik" w Gdańsku Jelitkowie, ok. 1975 r.