Ex Libris Paul Ambur / Eugen Schmidt. - Schmidt, Eugen (1910-1975) (1973)
Na tle litery: A stojąca kobieta z kartą w ręku z napisem: Ex Libris, wzdłuż lewej krawędzi napis: Paul Ambur. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.