Międzynarodowe zawody bokserskie SC Dynamo Berlin-EKS Start Elbląg. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz inf. o zawodach w Hali Sportowej w Elblągu 14.11.1966 r.
Keywords: Boks -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne