[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Sztumie ... podaje do publicznej wiadomości ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego zgłaszania użytkowania gruntów.