[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Sztumie ... podaje do publicznej wiadomości ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego zgłaszania użytkowania gruntów.
Keywords: Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne