Ex Libris Kazimierz Kieszczyński / [W. Barylski]. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1967)
Sylwetka klasztoru na Jasnej Górze, u góry na wstędze napis: Ex Libris, u dołu: Kazimierz Kieszczyński.