[Afisz teatralny. Incipit:] Sławomir Mrożek - Serenada, Lis filozof, Polowanie na lisa / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1978)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 19.05.1978 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Jerzy Sopoćko, scenografia Teresa Czerska.