Ex Libris Leona Sylwestra Staniewicza Myśl / J. B. - Budzyńska, Joanna (1985- ). (2012)
Przedstawia Pegaza (wykonany w technice akwaforty), z lewej strony relief w kształcie pióra z napisem: Ex Libris Leona Sylwestra Staniewicza. Pod wyciskiem płyty ołówkiem nazwa: Myśl, sygn. i autograf aut., symbol techniki graf. oraz data.