Z literatury jarmarcznej J. Dunina - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001). (1966)
Stylizowany ptak.
W obrębie kompozycji autorska sygnatura.
Wiadomość z : Exlibrisy Zbigniewa Dolatowskiego : coś z pierza / Zbigniew Dolatowski. - Warszawa, 1967.