Piotr Jaroszewicz na spotkaniu z aktywem gospodarczym województwa gdańskiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Piotra Jaroszewicza na spotkaniu z działaczami województwa gdańskiego, 1973 r.