Piotr Jaroszewicz na spotkaniu z aktywem gospodarczym województwa gdańskiego - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1973)
Przedstawia Piotra Jaroszewicza na spotkaniu z działaczami województwa gdańskiego, 1973 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Jaroszewicz, Piotr -- (1909-1992) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk