Ex Libris Marji i Seweryna Stalony Dobrzańskich / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1943)
Na tle labrów z akantu dwudzielna tarcza herbowa, u dołu napis: Ex Libris Marji i Seweryna Stalony Dobrzańskich, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.