Ex Libris Rajmund Aszkowski : Man . Earth . Universe . / Torill Elisabeth Larsen. - Larsen, Torill Elisabeth (1946- ). (2011)
Na tle przestrzeni z zaznaczonym słóńcem, księżycem i gwiazdami koło z trzema schematycznie narysowanymi postaciami, w otoku napis: Man . Earth . Universe . Ex Libris Rajmund Aszkowski. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.