Ex Libris Rajmund Aszkowski : Man . Earth . Universe . - Larsen, Torill Elisabeth (1946- ).; Aszkowski, Rajmund (1967- ). ([Miejsce nieznane], 2011)
Na tle przestrzeni z zaznaczonym słóńcem, księżycem i gwiazdami koło z trzema schematycznie narysowanymi postaciami, w otoku napis: Man . Earth . Universe . Ex Libris Rajmund Aszkowski. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Norwegia -- 1990-.