Arcybiskupa Józefa Teofila Teodorowicza miłość Ojczyzny odblaskiem i świadectwem miłości Boga / Zofia Pałubska. - Pałubska, Zofia
1. Świadectwo o miłości Boga. 2. Miłość Ojczyzny naśladowaniem Jezusa. 3. Świadectwo wiary w Boga zasadą miłości Ojczyzny.