[Ulotka. Incipit] Stiftungsfest der Naturforschenden Gesellschaft zu Danzig am 2. Januar 1880. (Danzig : [wydawca nieznany], 1880)
Druk z tekstem pieśni.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Druki ulotne; Druki ulotne -- 19 w; Pieśni niemieckie -- teksty