Die Schuh Mode : August 1930 - Werner (Gdańsk). ([Wien : Hellmuth Mielke & Co., 1930)
Publikacja przedwojennej, gdańskiej firmy handlującej obuwiem Werner reklamująca kolekcję butów na sierpień 1930.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Przemysł obuwniczy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.