[Bastion św. Elżbiety] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([S. l. : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia Bastion św. Elżbiety od ul. Wały Jagiellońskie (Elisabethwall), ok. 1900 r.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia. Data i aut. odb. wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.