Zespół Informacyjny Ruchu Narodowego Komunikat ... / Niezależna Grupa Polityczna. (Wydawnictwo Niezależnej Grupy Politycznej, 1981)
Ulotka informująca o powołaniu Zespółu Informacyjnego Ruchu Narodowego.