[Ulotka. Incipit] Achtung! Für Danzig neu ... Restaurant "Zum Grüngürtel" ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1930)
Ulotka reklamująca restaurację na Grenadiergasse 53 (dziś Na Stoku) Biskupia Górka.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Biskupia Górka (Gdańsk, Polska ; część miasta) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne