Ein praktiser Wegweiser für Ihre Weihnachtseinkäufe : soll Ihnen dises Blatt sein / Stahl & Thrun. (s.n., 1924)
Cennik z ofertą świąteczną gdańskiej, przedwojennej firmy handlującej ubraniami z siedzibą w Langfuhr (Gdańsk-Wrzeszcz) na Hauptstraße 35.