Exlibris Nikolaev / O. Samosûk. - Samosûk, Olga (1958- ). ([wydawca nieznany], 2008)
Przedstawia na tle kwadratowych kafli antyczngo woźnicę rydwanu zaprzężonego w dwa konie. Pionowy napis z lewej strony: Exlibris, z prawej Nikolaev. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data, niżej dwa ślepe wyciski, jeden prostokątny z pięcioma kółkami i napisem: Olimpik Games Chin 2008; drugi okrągły.