Ut Regi ut Patriae gereret devota, Deoque, Kratzeri princeps Consulis ardor errat. Gloria Viventem tam Nobilis intulis Igstris: Defunctum hoc eadem perpetuanda feret. / Elias Hainzelmann. - Hainzelmann, Elias (1640-1693) (1684)
Przedstawia portret w popiersiu Johann Kratzer (1621-1682), burgrabiego królewskiego w Gdańsku.