Wernich A. Schamberg. - Schamberg, A. (..-18..) (F. S. Gerhard, 1833)
Przedstawia portret w popiersiu Christiana Friedricha Gottlieba Benjamina von Wernicha, wieloletniego dyrektora Królewskiego Urzędu Pocztowego w Gdańsku.