Pantomima Henryka Tomaszewskiego - Wójcik, E. (grafika). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1959)
Plakat występów, które miały miejsce w Hali Stoczni Gdańskiej 11-12 lipca 1959.
Keywords: Tomaszewski, Henryk -- (1914-2005).; Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Pantomima -- Polska -- 20 w; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne