[Afisz. Incipit] Dnia 3 grudnia 1949 r. ... odbędzie się Wielki Festiwal Poezji Trzech Wieszczów Mickiewicza, Słowackiego i Puszkina ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem imprezy.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.