[Afisz. Incipit] Wojewódzki Ośrodek Sportów Wodnych ... organizuje Loterię Fantową ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o loterii.
Keywords: Loterie -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.