[Afisz teatralny. Incipit:] Zespół Rodziny Milicyjnej Kom. Pow. Malbork wystawia sztuczkę p.t. "Zaręczyny" i "Werbel domowy". ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu. Dochód z przedstawienia na odbudowę Warszawy.