O Szymku, o Tymku i o żywej wodzie. - Teatr Łątek (Gdańsk). (Gdynia : [s.n.], 1950)
Afisz inf. o występach w gdyńskim kinie Goplana w maju 1950 r.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne