[Afisz. Incipit:] Zw. Zaw. Transportowców Odział Morski urządza zabawę taneczną w Klubie Marynarza. (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie 9.11.1946 r.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła