[Kościół św. Jana w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia fragment kościóła Św. Jana od poł. wschodu, na pierwszym planie fragment ul. Świętojańskiej (Johannisgasse), ok. 1900 r.
Tyt. nadany przez katalogującego na podst. przedstawienia i Fot. Gd., data, miejsce i aut. odb. wg. inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.