Ex Libris Zbisława Michniewicza J. Gielniak. - Gielniak, Józef (1932-1972) (1965)
Przedstawia kroczącego diabła opierającego się na lasce. Napis u góry po prawej stronie: Ex Libris, u dołu: Zbisława Michniewicza. Pod kompoz. autograf aut., technika graf. i data.