Ex Libris Ludo Segers / W. Barylski. - Barylski, Wojciech (1929-1999) (1959)
Na pierwszym planie półpostać mężczyzny z nagim torsem karmiącego jabłkiem jednorożca, w głębi na polanie trzy nagie tancerki. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Ludo Segers. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.