Adam Mickiewicz - Pan Tadeusz - Gdańskie Studio Rapsodyczne (Gdańsk). (Gdańsk : Gdańskie Studio Rapsodyczne, 1962)
Program teatralny premiery, która miała miejsce w 1.10.1962 r. Reżyseria: Halina Dąbrowska i Edward Rauch, scenografia: Marian Kołodziej, dramaturgia i inscenizacja: Mieczysław Kotlarczyk.
Keywords: Gdańskie Studio Rapsodyczne (Gdańsk) -- programy; Teatr; Gdańsk (woj. pomorskie); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Druki ulotne -- 1945-1970.