[Afisz. Incipit] Pod protektoratem Prof. Dobrowolskiego Adama - Rektora Państwowej Wyższej Szkoły Pedagogicznej ... odbędzie się ... Doroczny Bal Karnawałowy ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o balu, który odbył się 19.02.1949 r. Państwowa Wyższa Szkoła Pedagogiczna w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Sobieskiego 16-18.