Wrzeszcz : ulica Wajdeloty, dom numer 5 i 6 / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kamienice numer 5 i 6 przy ulicy Wajdeloty w Gdańsku Wrzeszczu, około 1985 r.