[Kamienice na ul. Św. Ducha w Gdańsku - nr 79 - 82] Sch. - Schönborn, Bronisław Waldemar (1909-1971) (1938)
Fasady kamienic północnej pierzei ul. Św. Ducha - nr 82, 81, 80, 79 oraz przedproże kamienicy nr 78. Na pierwszym planie fragment kraty balustrady przedproża kamienicy Św. Ducha 66 oraz wysoki mur przedproża kamienicy 65.