Schülervorträge : in der Aula des Realgymnasiums zu St. Johann / Reichsverband Deutscher Tonkünstler und Musiklehrer Ortsgruppe Freistaat Danzig. ([s.n.], 1926)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce gdańskim Gimnazjum 2 maja 1926 r.