Hotel Restaurant Hospiz "Danziger Hof" - Hospiz "Danziger Hof". ([Gdańsk : s.n., 1924)
Druk reklamujący Hospiz "Danziger Hof", gdański przedwojenny hotel, znajdował się na Dominikswall 6 (Wały Jagiellońskie).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Hotele -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.