Domki campingowe dla ratowników na plaży na Stogach w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia domki campingowe dla ratowników na plaży w Gdańsku-Stochach, 1978 r.