[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet Propagandy Wyborczej Bloku Stronnictw Demokratycznych urządza ... uroczystą akademię ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o akademii w kinie Kaszub w Kartuzach, 17.01.1947 r.