Ex Libris Tadeusza Solskiego We Lwowie / R. M. - Mękicki, Rudolf (1887-1942) (1937)
W obramowaniu przedstawia siedzącą Atenę, u góry w lewym rogu w ramce napis: Ex Libris Tadeusza Solskiego We Lwowie. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.