[Afisz. Incipit] Trójmecz lekkoatletyczny Włókniarz Oliwa AZS Gdańsk Związkowiec Gdynia ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 8.10.1950 r. na Stadionie Miejskim w Gdyni.