Ex-libris Edmunda Hadryana WJ. - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939) (1933)
W obramowaniu przedstawia drzewo rosnące przy drodze, w głębi dach domu i wieża kościoła, na wstędze napis: Ex-libris, u dołu w ramce: Edmunda Hadryana. Sygn. aut. w obrębie kompoz.