[Afisz teatralny. Incipit] Damy i Huzary : Komedia w 3 aktach Aleksandra Fredry / Teatr Miejski. (Teatr Miejski, 1946)
Afisz teatralny przedstawienia, które miało miejsce 3.11.1946 r. w Teatrze Miejskim w Słupsku. Inscenizacja i reżyseria Bronisław Skąpski.