Einladung zur Hauptversammlung. (s.n.], 1926)
Zaproszenie na zebranie oraz wieczór muzyczny, który miał miejsce 29 stycznia 1926 w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).