Danzig : Steffenspark. - Stengel & Co. (Dresden : Stengel & Co., G. m.. b. H., 1910)
Przedstawia Park im. Franza Steffensa, przy Al. Zwycięstwa w Gdańsku, ok. 1915 r.
Data wg działalności wydawcy.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk (region).; Parki -- Polska -- Gdańsk -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe